CODI | NOM DEL CURS | INFORMACIÓ ADDICIONAL |
INAD01 | - Seguretat i Higiene en la Indústria Alimentària | Mes Informació |
INAD019PO | - Gestió de Sistemes de Seguretat Alimentària | Mes Informació |
INAD02 | - Higiene i Seguretat Alimentària contra la COVID-19 a les Empreses de Restauració i Turisme | Mes Informació |
INAD03 | - Anàlisi ae Punts Crítics | Mes Informació |
INAD047PO | - Sistemes de Qualitat a la Indústria Alimentària | Mes Informació |
INAD048PO | - Sostenibilitat Global a la Cadena Alimentària | Mes Informació |
INAH01 | - Noves Solucions de Packaging en Vins | Mes Informació |
INAH02 | - Elaboració de Productes Bio en la Indústria de Begudes | Mes Informació |
INAH03 | - Productes de Qualitat Diferenciada | Mes Informació |
INAH04 | - Normativa de Gestió de Residus a la Indústria Alimentària de Begudes | Mes Informació |
INAH05 | - Control Microbiològic en l'Elaboració de Vins de Qualitat | Mes Informació |
INAH06 | - Sistemes de Gestió de la Producció i Elaboració de Vins de Qualitat | Mes Informació |
INAI01 | - Operacions d'Especejament, Empaquetat i Envasat en la Indústria Càrnia Porcina | Mes Informació |
INAI03 | - Operacions Bàsiques en la Preparació per a la Venda de Productes de Carnisseria i Xarcuteria | Mes Informació |