CODI NOM DEL CURS INFORMACIÓ ADDICIONAL
INAD01 - Seguretat i Higiene en la Indústria Alimentària   Mes Informació
INAD019PO - Gestió de Sistemes de Seguretat Alimentària   Mes Informació
INAD02 - Higiene i Seguretat Alimentària contra la COVID-19 a les Empreses de Restauració i Turisme   Mes Informació
INAD03 - Anàlisi ae Punts Crítics   Mes Informació
INAD047PO - Sistemes de Qualitat a la Indústria Alimentària   Mes Informació
INAD048PO - Sostenibilitat Global a la Cadena Alimentària   Mes Informació
INAH01 - Noves Solucions de Packaging en Vins   Mes Informació
INAH02 - Elaboració de Productes Bio en la Indústria de Begudes   Mes Informació
INAH03 - Productes de Qualitat Diferenciada   Mes Informació
INAH04 - Normativa de Gestió de Residus a la Indústria Alimentària de Begudes   Mes Informació
INAH05 - Control Microbiològic en l'Elaboració de Vins de Qualitat   Mes Informació
INAH06 - Sistemes de Gestió de la Producció i Elaboració de Vins de Qualitat   Mes Informació
INAI01 - Operacions d'Especejament, Empaquetat i Envasat en la Indústria Càrnia Porcina   Mes Informació
INAI03 - Operacions Bàsiques en la Preparació per a la Venda de Productes de Carnisseria i Xarcuteria   Mes Informació

  TORNAR ENRERE    ALTRES FORMACIONS

COM_PAYPLANS_LOGGER_CRON_START